RREL_logotyp_S
Inte bara eltjänster 

Hos RR El får du hjälp med installationer och service inom el, nätverk, brandlarm, automation och mycket mer. Tillsammans erbjuder vi bred kompetens med mångårig yrkeserfarenhet.

Professionalitet, kunskap och kvalitet är våra styrkor

Läs mer om våra olika tjänster nedan!

Elinstallationer

Vi utför elinstallation och service både i ditt hem och på din arbetsplats. Allt från att byta vägguttag till renoveringar och nybyggnationer.

Kanske det saknas jordfelsbrytare eller jordade vägguttag? Behöver du belysning i trädgården, inför höst- och vintersäsongen? Du kan alltid boka en kostnadsfri konsultation av din fastighet.

Är det dags att renovera kök eller badrum?
Då är det bra att ha med en elektriker redan under planeringen! 

Vi hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med allt - planering, eventuellt grävarbete och fiberinstallation. Vi drar en fiberkabel den kortaste vägen från fibernätet i gatan fram till din fastighet och in i källaren.

Från källaren bygger vi ett fastighetsnät och i varje lägenhet och lokal installerar vi en medieomvandlare som låter hushåll och företag beställa eller uppgradera sina bredbands-, tv och telefonabonnemang.

Solenergi

Vi projekterar och installerar solenergi i allt från fritidshus till till industrilokaler, på nya och även äldre hus. Solenergi är en bra investering för dig, naturen och värdet på fastigheten. 

Är du intresserad att veta mer om solceller?
Under ett första besök hemma hos dig eller i din fastighet, gör vi en beräkning på ytan och lämnar en första uppskattning på hur mycket ni kan spara på er solcellsinvestering!

Ta kontakt med oss för en kostnadsfri kalkyl

Vill du få fler goda skäl till att välja solceller?
Hos E.ON hittar du bra tips!

Laddstationer

RR El installerar laddstationer för elbilar, i såväl hem och bostadsrättsföreningar som på arbetsplatser. 

Att ladda elbilen genom ett vanligt vägguttag är inte godkänt, då det medför brandfara. Fr.o.m den 1 juni 2017 är det krav från Elsäkerhetsverket på jordfelsbrytare klass B, vid laddning av elbilar - något som också krävs för att försäkringen skall gälla vid eventuell skada eller brand.

Svagström

Installation av nätverk, brand, utrymningslarm, passage och övervakningssystem kan du också få hjälp med hos RR El. Från mindre lösningar till större.

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda de mest kompletta och bästa lösningarna för dig.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Kontakta oss direkt på
telefon 010-551 81 01